ANNONS
PersonuppgifterCookies

Namnval till bebis

/

TIPS TILL ALLMÄNHETEN: håll dig neutral om du har en negativ åsikt 💖

Efter förra namn-panik-vändan så lärde jag mig lite. Jag var SÄKER på att Maika skulle heta Maika, det fanns inget annat för mig. Fille sa nej men hade 0 andra förslag. SÅ många var emot namnet, mina föräldrar tyckte vi skulle köra på bara Maja, Filles föräldrar protesterade också. Alla ”äldre” var verkligen SÅÅÅ skeptiska. Minns inte vad mina vänner sa men ingen hade ju hört namnet innan så det var lite ovant.

Klipp till idag: alla tycker namnet är fint och gulligt 😅 Ingen vill erkänna att dom argumenterat emot namnvalet, som att alla glömt? 😅 SÅ KONTENTAN ÄR: håll dig neutral till föräldrarnas val av namn. För dom bestämmer, dom har ägnat hundra tusen timmar åt att tänka och känna i sina hjärtan. Det är redan ett svårt val och låt DOM ta beslutet ostört 💕 Önskar iaf att jag fått den möjligheten ☺️

SÅ VAD SKA LILLEMAN HETA? 😅

Vi vet inte. Vi är inte överens. Mitt namnförslag läckte till svärmor igår och jag blev sågad af 🤣 Mitt namn finns faktiskt på Filles lista men han är osäker. Jag är ärligt talat också lite osäker men jag har en FEELING av att detta är hans namn, även om det är ett lite udda val?! När jag säger det till honom känns det så rätt och bubbligt i hjärtat?

Men vi får se! Stay tuned för namn! ☺️🥰

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00