ANNONS
PersonuppgifterCookies

ÖPPNA FÖRSKOLAN.

/

Jag ÄLSKAR verkligen att hänga på öppna förskolan! Tidigare tyckte jag det va trist för Maika reagerade inte på något och jag va ointresserad av att hänga med massa föräldrar, ville bara glassa med polare och gå på eventet 😅 MEN nu älskar jag hela konceptet och alla päron och ungar där! En promenad på 30 minuter från mig ligger ”min” öppna förskola. Den finns närmare men jag dras lixom dit!

Varför älskar jag öppna förskolan i Huvudsta?! FÖR: allt är så verkligt där! Det är så långt LÅNGT bort från Instagram-världen som är så tillrättalagd och snygg! Folk ser lixom ut som FOLK GÖR?! Folk är vanliga människor. Alla får ta plats. Ingen vet något om vem som har pengar eller instagramföljare. Ingen bryr sig.

Ingen jobbar med något coolt. Barnen har ganska fula kläder. Inte ett enda mini-rodini-plagg har setts. DET ÄR SÅ FUCKING BEFRIANDE (OBS allt jag drömmer om är att ha allt från Mini Rodini😅). Jag se iaf ut som skit när jag är där, ingen bryr sig. Alla vuxna har typ pyjamas/mjukis/träningskläder.

Denna plats är sååå ångestdämpande för mig. Ingen försöker vara något utan alla bara är. Ingen prestation, bara närvaro.

Jag har hängt på öppna föris i både fredags och idag måndag. Ska dit imorgon. Vi går på aktivitet kl 10.00 och sen brukar jag käka: korv 10kr eller macka 5kr. Jag stannar ofta en stund efter aktiviteten för jag gillar inte att stressa. Jag vill inte hålla på att passa tider på m jag inte måste, jag bara go with the flow ❤️‍🔥

Aja. Kanske lite NYFRÄLST! Men så får det vara! Tycker verkligen det är så mysigt att sitta på golvet i grupp och sjunga 🥰 OCH såklart älskar ju Maika att vara där, det är ju huvudsaken och jag tror det är bra för hennes utveckling. MEN det skadar ju ej att det är rena terapin för mig 😌

Perfekt asgammalt hus och underbar stor lekplats för barnen utanför 🥰

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00