ANNONS

Känslor vecka 39

0E0CBA08-011C-4260-874B-8CF82DA32AAF

Tycker denna bild sammanfattar min feeling kring att vara gravid nu 😑🏋🏼‍♀️

Vecka 39 och jag börjar tveka på om baby kommer enligt min önskan på fullmånen 20/10, alltså om 5 dagar! Eller tänker iaf att vattnet ska gå då! Har älskat att titta mot månen och längta… Men förutom mina krämpor (restless legs, svårt att sova, tung som satan och en känsla av att jag snart ska explodera💣) så känner jag inte mycket. Lite tryck nedåt i bäckenet om natten. Eftersom detta är första gången jag är gravid (såhär långt 🤪) så är allt så nytt och jag vet inte hur det ”ska” kännas. Men det känns inte som att hon är på g…

Idag påminde pappa mig om att allt kan vända på en sekund. Och då tänkte jag på alla inlägg i FB gruppen för oss med BF i oktober, förlossningsberättelsena där börjar ofta med ”Från ingenstans…” eller ”Som en blixt från klar himmel…” 😬 Så det kan faktiskt hända näääär som helst! Och BB-väskan är såklart inte packad 🤪 Det finns en IKEA-påse redo med försvarets hudsalva rullandes i botten 😅 Måste fylla på den imorgon, har sagt så i 39 dagar nu. Men det är fan dax! Puss!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00