ANNONS

Friyay!!

/

Jamen den här veckan har ju galopperat iväg i en dimma av kissträning och hundvälkomnande. I morse var jag uppe klockan fem. Visar sig också att Poppy har sin piggaste tid på morgonen. Det har inte jag. Men hon jagar på, är rädd för sin lila boll, gnager på korgstolen i vardagsrummet och bajsar på hallmattan. Hon gillar inte kyla så att bajsa utomhus är tydligen uteslutet. Men det har hon nog fått från mig, jag gillar inte heller kyla. Fast det där med att bajsa på hallmattan är helt och hållet hennes grej. Jag jobbar inte så. Efter sitt morgonrace däckar hon på soffan och ser ut såhär fram till klocka två när nästa ryck kommer.

IMG_9585

Själv ser jag ut som när jag var mammaledig eller under hela coronatiden. Eller ja, varje dag som egenanställd. Alltså inte påklädd. Så inte så stor skillnad utåt kanske när jag tänker efter men det känns som stor skillnad inåt. Nu ska jag inte prata mer om hund för ni kanske inte tycker att det är kul men det tar onekligen stor plats här hemma just nu.

Har väl hunnit skriva cirka tre meningar den här veckan. Men rutiner är på g och snart har vi vant oss vid varandra och det nya normala.

Men ikväll förstår ni, är det äntligen dags! Det som jag väntar på nästan hela året och planerar inför med militärisk precision. Nämligen premiären av På Spåret! Jag älskar På Spåret! Sitter och tävlar med, hojtar och lider, ojar mig och puttar på Alexander Karim som inte delar min entusiasm utan har somnat på soffan. Jag knuffar obarmhärtigt på honom och ropar: ”Jag visste väl att det var Kabul!! Sa jag inte det va!!? På tio poäng! Va!? Det hörde du va!?”Men det hörde han inte för han har vid det laget sovit sedan introt tonade ut. Men jag är glad ändå. Barn ska vara tysta, ljus ska vara tända och nu får vovve bajsa på hallmattan bäst fan hon vill. När det är På Spåret får alla göra som de vill bara mamma får kolla ifred. Åh, jag längtar! Och som om det inte vore nog så är det min nästa favorit på söndag, första advent. Det ska hängas stjärnor, bakas lussekatter och drickas glögg. Om jag får feeling kanske det till och med blir en pepparkakskladdkaka. För när julen kommer – vips så är det jag som förvandlas till Ernst Kirchsteiger! Glada helgen på er!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@malinkarim
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00