ANNONS

Hur går det för mig?

Jag slänger ju ur mig en hel del saker här om vad jag ska sluta med eller kanske börja med. Och hur går det kanske ni undrar? Sådär är svaret.

Jag har inte slutat att passa på. Det går inte. JAG.KAN.INTE. Och nu har vi en liten valp också, underlättade inte kan jag säga. Nu passar jag på så in i helvetet. MEN ett framsteg är att jag identifierar problemet. Jag tänker för mig själva: Nu passade jag allt på. Och det är väl det första steget tänker jag. Att känna igen sitt beteende och vara medveten om det. Så egentligen kan vi säga att jag är på väg! Gott så.

Lovade också att jag skulle uppdatera er på tapetgate. Det har jag inte gjort. Men nu så. Alexander vann diskussionen om vilken tapet vi skulle ha. Han muttrade saker som ”engelskt bibliotek” och ”murrigt som en jävla farbrorlägenhet på Östermalm”. Eftersom han sällan har synpunkter på inredning och särskilt inte vad gäller tapeter så förstod jag allvaret i det hela och gav efter. Så det blev Pimpernel från William Morris. Själva processen var svår men Alexander hade tålamod och oanade mönsterpassningsskillz medan jag suckade som en tonåring och la mig på golvet för att kolla Pinterest istället. Här kan ni se en skymt av hur det blev, det här med bra inredningsbilder är inte min grej. Ni kan samtidigt passa på att spana in Alexanders snajdiga byxföring.  Win win kallar jag det.

IMG_9291

I övrigt kan jag nämna att jag inte har hittat min swag eller blivit bättre på att inte prokrastinera. Swagen tror jag att jag har gett upp, är nu 120 % tant och stolt över det. Och det här med prokrastinerigen har jag fått hjälp med. Såhär såg det ut igår kväll när jag försökte mig på en skrivstund. Inte mitt fel ju. 🤷🏻‍♀️

IMG_9579
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00