ANNONS

PACKA VÄSKAN FÖR EN WEEKEND

/

Plockat ihop några styles jag gillar. Perfekt för en varm weekend, pre summer-helg. Försöker alltid tänka att ett plagg ska gå att klä upp och klä ner. 

Många användningsområdet. Klackar eller convers? Skinnjacka eller stickad tröja över axlarna? Jag vill att plagg jag köper användas mycket. Jag har alltid en jeansjacka eller stor tröja som jag kan slänga över en klänning. Även alltid en vit t-shirt eller skjorta som passar vilka shorts/byxor som helst. Här kommer sex items jag gillar och som jag ser kan matcha med sånt jag redan har hemma:

Screenshot 2022-05-25 at 20.08.18

1. Tunika LÄNK HÄR (Adlink) // 2. Blå klänning med puffärm LÄNK HÄR (Adlink)

Screenshot 2022-05-25 at 20.08.29

3.Randig klänning LÄNK HÄR (Adlink) // 4. Blommig Kjol LÄNK HÄR (Adlink)

Screenshot 2022-05-25 at 20.08.38

6. Sandal LÄNK HÄR (Adlink) // 7. Stråväska med läderband LÄNK HÄR (Adlink)

Tycker ni om när jag delar lite styles såhär? Ni hittar säkert en del hemma i er egen garderob, så använd det till inspiration och köp bara om det är något ni verkligen gillar. Jag vet tex att den randiga klänningen kommer vara så fin och skön alla sommarkvällar, samtidigt som jag har redan har tre stråväskor och ett par sandaler jag tycker passar till allt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00