ANNONS

KRISPIG HARICOVERTS MED GREMOLATA & HASSELNÖTTER

/
png_20220512_130104_0000

Kanske något som borde stå på alla middagsbord hela sommaren? Fy sören va gott!! Topp godaste smakerna och konsistenserna jag lagat tror jag? 

Skrollar ni längre ner så ser ni va jag la på för att göra det som en enskild rätt. En riktigt lyxlunch! Annars kommer den här lilla side-salladen skapa magi på vilket grillbord som helst i vår/sommar. Tänk en grillad fisk? Eller en entrecote!? Och tomatsallad. Mmm!

IMG_20220512_121231_584
IMG_20220512_120955_000

Detta Behöver du:
Färska Haricoverts
Hasselnötter

Mixa en egen gremolata:
Bladpersilja
Olivolja
I klyfta vitlök
Rivet citronskal
Citronsaft
Salt efter smak

Så här gör du:
Koka haricovetsen lätt. Häll av och svinga i fin olivolja. Lägg upp på fat och ringa rikligt me gremolata över grönsakerna. Strö hackade hasselnötter och flinga lite salt. PRO TIP: Släng på en krämig burrata och lite tomater så har ni en lunch ni kommer tacka mig för sen!

IMG_20220512_121231_479
IMG_20220512_121231_511
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00