ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag har varit i Grand Canyon!!

/

Jag och Mia har varit i LA. Vi bokade i juni, men trodde inte egentligen att vi faktiskt skulle åka förrän ett par dagar innan. Jag visste inte hur mitt schema skulle se ut och man KAN ju inte bara dra iväg. Men så kom vi på att man KAN ju dra iväg. Vi hade gratis boende och giltigt pass och massa vänner att hälsa på.

Dessutom! Grand Canyon och Joshua tree är på bucketlistornas bucketlist-topp. Så dit åkte vi också. För det är typ nära. Typ.

Sjukaste jag sett. Fick tårar. Som jag alltid får av fina berg.

Sixten och Harry (på FaceTime) var mest fascinerade av kaktusbuskar.

Kompisar!

Vi var också i Las Vegas, men what happens in Vegas stays in Vegas. Passande eftersom vi inte gjorde något för vi var jetlaggade.

Detta var ändå kanske det bästa på hela resan. BEACHHOUSET i Beverly Hills 90210!! Det står kvar och är typ K-märkt eller nåt. Ser exakt likadant ut tror jag.

Jag fick låna surfbräda av Kiki som bor där.

Det var SVINSVÅRA vågor. Dessutom sa de att det finns vithaj där. Så jag var lite feg. Och jag var den enda som ville surfa. Bad de andra titta på mig för att se om jag drunknade.

Surf. Så himla glamourös aktivitet.

Mer kompisar!

Kändisspotting på kändistät restaurang, men det var inte en enda kändis där. Svingod pizza dock.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00