ANNONS
PersonuppgifterCookies

Prag del 1

/

Nu är jag hemma igen!! Eller det har jag ju varit ett tag men ni vet det var så mycket fotboll och pizza att ta igen med barn.

När vi landade i Prag åkte vi till hotellet (ett ganska lyxigt, vilket INTE är normalt för mig eftersom jag historiskt sett varit emot UNN men har börjat se tjusningen med), dumpade väskorna och drog direkt ut på tjeckiska landsbygden tillsammans med vår kompis Tina.

Vi kom till en by, och 50-årsfesten var i en gammal brandstation. Som man tror ser ut som en brandstation, men det var ett vanligt stenhus.

Vi hade förhoppningar om att det skulle vara tandläkarbeslysning på festen, vilket det var! Alltså lysrör. Det bådar alltid gott på något sätt. Man vet att det inte blir en normal fest.

Det blev det inte heller. Festen började med en prisutdelning. Jag vet inte varför men priser skulle delas ut. Vi fick lotter och jag vann:

En reflexväst, en flaska sprit och tre godisar.

Annika vann en stekspade, en klocka och en tvättsvamp.

Totalt rimliga priser!

Sedan vann födelsedagsbarnet ett dött vildsvin. Som bars in med rosa rosett runt halsen.

Sen dansade vi resten av kvällen. I alla fall tjejerna. Alla män drog. Det var den roligaste festen jag varit på på kanske 30 år.

Sen fick vi sova på ett turkost frottéöverdrag och vi sa att det var lite onödigt att vi betalade för lyxhotell vi inte använde. Sen skrattade vi så att vi hade massiv träningsvärk i magen dagen efter.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00