ANNONS
PersonuppgifterCookies

ÅRETS MAMA!!!

/

Elsa Bratt och Emma Halldén.

Jag ÄLSKAR Årets mama så himla mycket. Jag har alltid så kul, det är så LYXIGT och ÄNDÅ känns det bra där. Jag känner mig ju aldrig hemma i lyx annars, eftersom jag at heart är oduschad och fläckig och smutsig och sunkig och tycker det coolaste som finns är funktionsjackor men DET unnar man sig inte.

MEN Årets Mama har jag varit på i 10 år nu! SÅ HEMMA. Eller 9, för det var nog något pandemistopp.

Kolla vilket otroligt bord. Mammasanningar, Ida Kjos och Hejhej. Alla barn ler gulligt omedvetna om kameran utom jag. Jag vet var kameran är.

Hejhej vann Årets Humormama!!! Det var ju inte en millisekund för tidigt.

Mammasanningar.

En mamatradition är ju att prata med Eva Röse om mitt kärleksliv. Hon ser inte så intresserad ut men det var hon. Kanske.

En annan tradition är att attackera Hanapee.

Tyvärr missade jag det otroliga godis- och sminkbordet på slutet. Sixten skällde ut mig. ”Du är ju inte tillräckligt nyfiken som människa!”.

TACK mama för ALLT!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00