ANNONS

Sixten TIO ÅR

/
Img 3201.jpg

Jag blir alltid så blödig när de fyller år och skriver långa blödiga brev som de kanske hittar på nätet någon gång. 

Det här kanske du hittar någon gång Sixten. Jag ska inte skriva så långt men ändå.. förlåt… CRINGEMAMMAVARNING.

Men!!! TIO år. I tio år, om 20 minuter, har jag varit mamma till dig. För mig är du ALLT och har varit det i tio år. Mina tio bästa år. Du var min högsta DRÖM när du kom.

Första dagarna när vi låg på neo och du hade lunginflammation var jag Beyond förstörd. En sköterska satte en nål lite fel och blodet rann från din fot. Det var ju ett minifail i sammanhanget men det var droppen och jag bröt ihop där i salen. Var livrädd att förlora det viktigaste av allt när jag äntligen hade hittat det. 

På tal om blod. 

Det finns ingen som slagit sig så mycket som du. Du har konstanta sår på knäna since 2013. Du kastar dig ut, slänger dig upp, faller från högsta möjliga. Men du går på parkour så du vet hur man tar emot sig.

Så tacksam för det. Har stannat kvar och tittat på alla dina träningar fast man inte måste bara för att jag njuter så av att se dig flyga så lyckligt. Jag stirrar på dig i en timme. Det tycker du är konstigt. 

När du var tre år var vi på en lekplats i Stockholm och du roade dig med att klättra högst upp i något torn och sedan hoppa ner. Upp och ner och upp och ner. Några storbarn ville härma dig men deras mammor blev förskräckta och höll dem i handen så de kom ner. MEN LILLUNGEN FÅR JU sa barnen. Mammorna tittade på mig och fnös. 

HAHA. Där fick folk som tycker jag är en hönsmamma tänkte jag. 

Vi pratade om det häromdagen Sixten. Hönsmammeriet. Du sa att du tycker jag har haft en lagom inställning (exakt de orden sa han. Lagom inställning). ”Du har ju låtit mig göra roliga saker men du har också räddat livet på mig så många gånger. Jag lever och jag har kul”. 

Kan vara det finaste betyget hittills. Och det känns bra. För lätt har det INTE varit. Att rädda dig. 

Du tycker jag är tjatig när jag tjatar om hur mycket du betyder för mig men du skrattar åtminstone ibland när jag säger det. 

Och du är faktiskt likadan själv. Du älskar mig så mycket. HAHA. Men du gör ju det. 

Du är så kärleksfull! Du sjunger så fint för mig. Du har det vackraste magskrattet. 

Just nu spelar du roblox med din bonussyster över telefon. Hon ringde förut och ni avslutade med ”älskar dig” ”älskar dig också”. ASSÅ!!!

Jaja. TIO ÅR. Grattis mitt livs kärlek. 

Och Harry, om du också läser det här. För att vara på den säkra sidan. Du vet att du också är exakt ALLT för mig. Ni har ett varsitt universum oändligt med kärlek från mig. Men nu var det Sixten som fyllde år 😅

Img 3200.jpg
Img 4390.jpg
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00