ANNONS

Mitt och pilotens fattigaste ögonblick

/

Vi pratar om trailerparks.

Jag: Jag har alltid haft en så romantisk bild av trailerparks.

Piloten: För att dom har en våldsam son, knark och inga pengar till mjölk?

Jag: Hehe, nä men jag såg mig själv boendes i en sån och så blev man kär i grannen och hade en fin trasig klänning. Men det är för att jag alltid har identifierat mig som lyckad fattig.

Piloten: Ja men det har jag med. Jag sålde liksom plasma för att ha råd att tanka när jag bodde i USA. Och köpte munkar som föda för jag räknade ut att det kostade minst dollar per kalori.

Jag: WOW! Det gjorde jag med! Eller jag köpte krossadchokladglass och åt ett halvt paket varje lunch. Tyckte att jag hade genomskådat matsystemet! Och till middag fikade jag med tanterna jag gick till i hemtjänsten. Jag fick 100 kronor av en killkompis som tyckte jag såg undernärd ut. (Köpte garanterat inte mat, minns att jag sparade till ett SL-kort så att jag skulle slippa planka på tunnelbanan.)

Piloten: På tisdagar och torsdagar kostade hamburgarna bara 39 cent. Så man kunde inte lämna plasma på onsdagar och fredagar. Då fick man skäll för att plasman var för flottig.

Jag: WOW!!!

Så fint!! Och usch vad äckligt.

Men kul att tävla i fattighet.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00