ANNONS

Skryt om en lillebror och en storebror

/

Harry fick vara med på Sixtens fotbollsmatch i dag. För att det var så varmt och de behövde avbytare. Sixten spelar i 11:ornas lag fast han är 12:a och Harry är född 13 så han är alltså två år yngre än alla.

Han var så duktig och modig!!!! Fast mest stolt är jag över Sixten som spelade fram Harry och sköt inlägg till honom och skrek bra Harry och var en sån superstorebror.

Det ÄR SÅÅ fint att se, speciellt eftersom de är varandras största rivaler så ofta. När det väl gäller, vilket det verkligen gör i en fotbollsmatch, bjuckar de på att den andra liksom får GLÄNSA.

Laget spelar ju också så mycket mer som ett lag nu när de är lite äldre. Sixten efteråt ba ”jag vet inte riktigt vilka som gjorde mål, vi tänker inte så längre. Alla positioner är lika viktiga, en bra pass är ju lika viktig som ett mål”. Och då hade han ändå gjort mål själv. (JAG räknar ju. Jag är inte lika mycket lagspelare.)

Från Harrys allra första fotbollsträning för några år sen ❣️

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00