ANNONS

Ni kanske tror era pappor är bäst meeeen

/

I dag fyller min pappa 81 år!!!!

Min syster skrev så fint och bra och sanningsenligt om honom på facebook, så jag måste dela det. Det här är min pappa det.

”Världens finaste pappa fyller idag 81 år! Ni som känner min pappa vet ju redan att han är världens snällaste och roligaste människa. För er andra kan jag berätta att pappa ALLTID sätter andra före sig själv. Han ställer alltid upp och hjälper dem som behöver det (och ofta även de som inte gör det).

Med sin obetalda taxirörelse skjutsar han runt Östersunds invånare var de än tänkas ska. Avstånd eller tid på dygnet spelar ingen roll. -Ska du du med tåget 05:25? Jamen då hämtar jag dig i Kluk vid 03:20?

När jag var barn satt jag och mina syskon alltid trångt i bilen. Vi hade alltid med en tant som skulle till kyrkan, en alkoholiserad man som sovit i en busskur eller någons packning som skulle nånstans. Pappa gjorde allt (och gör det fortfarande) med ett leende.

Blir han utnyttjad? Ja. Vet han om det? Ja. Blir han bitter? Nej. Pappa fnissar åt det och berättar sen de mest osannolika historier för oss. Vi säger Pappa, du KAN INTE fortsätta göra så.. Men han gör det ändå. För han är snäll. Och han vill finnas där för de mest utsatta i samhället.

Pappa som idag firar sin födelsedag pandemiisolerad i en liten lägenhet skulle garanterat tycka det vore väääldigt roligt om ni som känner honom hör av er med ett telefonsamtal eller sms! Så lyft mobilen och hjälp mig hissa honom till skyarna! 🙌🏽❤️🌸”

VILKEN PAPPA JAG HAR!!!! ❤️❤️❤️

Han säger typ: ”Nä men hon är så gammal, hon behöver ju hjälp av mig att handla”.

Jag: – Ja hur gammal är hon då.

Han: – Ja.. 70.

Jag: Okej, men du är 80.

Han: HAHAHAHAHAHA. JAAAARU!!!

Och så handlar han. ❤️ (innan pandemin alltså, så han var väl 79).

Pappa och Harry i Thailand. Och kusin Elis där nere. Pappa flög för första gången på 20 år för att hälsa på min syster som bodde där då.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00