ANNONS

Hjälp, trumhinnan sprack

/

Img 6826.jpg

Har vabbat detta öroninflammationsbarn sen i måndags. Eller i måndags hade han inte öroninflammation enligt doktorn och igår fick jag ingen tid för att ”doktorn har ju tittat”.

I morse fick jag tid igen och då hade han KRAFTIG öroninflammation. Jag tycker vanligtvis inte att man ska lita på min magkänsla men min magkänsla var liksom att Harry skrek trots maxdos alvedon. DET ÄÄÄÄR ÖRONINFLAMMATION skrek min mage. Jaja den slår kanske in öppna dörrar men.

Äntligen Kåvepenin.

SHIT NU SPRACK TRUMHINNAN.

Så. Nu har jag pratat med 1177. Älskar att prata med sjuksköterskor. Älskar sjuksköterskor. Inte alla men de flesta är ju bättre människor än gemene man. Visserligen var det 30 minuter kö och under den tiden hann jag ju googla alla svar jag behövde men det är ändå GÖTT att snicksnacka och ha någon som tycker synd om ens barn.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00