ANNONS

Min son – mäktigare än vaktmästarn

/

Hämtning:

Sixten: Jag ska visa dig en sak jag gjort i dag. Det var ganska busigt.

Jag: Busigt så att någon lärare blev sur?

Sixten: Hehe, ja, du ska få se.

Jag: Kommer jag bli sur?

Sixten: Det tror jag inte men man vet aldrig.

Jag: Okej.

Sixten: Kolla här är det. Jag gjorde en översvämning. Jag gick upp på taket och såg att det samlats jättemycket vatten där är men att en massa löv och stenar och jord stoppat det från att rinna ner. Så jag grävde bort det men då forsade vattnet ner och gjorde en översvämning framför matsalen.

Jag: Hahaha så allt det här vattnet är ditt fel! (Jag känner mest SHIT vad mäktig han är, mitt barn) Men det var väl BRA. Du jobbade ju bara. Fast ni får ju inte vara på taket.

Sixten: Man kan inte riktigt säga att det var mitt FEL. Jag ORSAKADE översvämningen men den var inte mitt FEL. Vattnet ska ju inte vara på taket.

0
39

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00