ANNONS

Harry SJU ÅR

/

Jag för sju år sedan i vecka 43. 1,5 timme från första värken, sen var han ute.

Harry fyller alltså SJU år i dag. Jag är så kär i honom. Tyckte obv det lät sjukt att vara kär i sitt barn, innan jag fick barn. Men jag får ju lyckokänslor i hela kroppen när han pratar med sin lilla gulliga röst och pekar hit och dit med sina små konstant gestikulerande fingrar. Pojken med så livlig fantasi att jag blev orolig att han hallucinerade när han var liten. En gång sa han ”Mamma hjälp, det står en slug älg bakom dig”. I sovrummet.

För att inte tala om Ryska mamman. Det är rätt många genom åren som trott att han faktiskt pratar med ett äkta ryskt spöke på vår vind. Eller att han var ryss i ett tidigare liv.

Mitt livs kärlek är du Harry. ❤️

Nu verkar det inte gå att ladda upp bilder alls men hans bästa present var en gitarr.

0
31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00