ANNONS

Vuxna kan vara dumma i huvudet

/

Läser en väldigt bra bok nu innan vi somnar.

Känsloboken! Vi hinner oftast bara läsa någon sida om en känsla. Typ ARG. Sen kommer frågor i boken om vad som gör dig arg och hur det känns i kroppen då.

Och då börjar vi prata och pratar och pratar och pratar om olika gånger vi varit arga och varför och hur man löste det och hur man inte löste det osv. Vi pratade i typ 45 minuter om ett skolbråk förra terminen som jag inte hört NÅT om innan.

De tycker den är skitbra och den är superrelaterbar. Tex stod det något om att även vuxna kan vara helt dumma i huvudet (fast med kanske ja andra ord) och att man ska säga ifrån då och prata om det. Tips om man vill bli synad i sömmarna ihop.

2
49

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00