ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Visit Helsingborg

Tävling! VINN EN WEEKEND

/

I helgen ska jag OCH Linus åka på weekend och sova på hotell.

SJUKT.

Det KAN vara första gången sen vi fick barn. Vågar inte säga säkert eftersom det kanske finns bloggläsare som har bättre minne och minns att vi gjort det någon gång som jag glömt bort. (På vår tioårsdag sov vi borta en natt men det gills inte).

Vi ska åka till HELSINGBORG!

Vi ska sova på hotell och käka. Och gå på konsert med Sophie Zelmani.

Jag lyssnade extremt mycket på henne i början av 2000-talet. Jag var ihop med en musiker då, som sa “NÅN gång kommer jag sjunga med henne”. Jag tror han var kär i henne. Jag vet inte om han än i dag lyckats, men jag ska fråga henne om jag går in i henne (nu lät det som ett hot, det menade jag inte, jag tycker fortfarande om henne).

Här kommer en film om Helsingborg:

DU kan nu vinna en weekend i Helsingborg!

Så här skriver Helsingborg stad om tävlingen:

Är du en van weekendresenär? Har du besökt många hotell, konserthus, museums, slott eller restauranger runt om i världen?  Vi söker nu sköna weekendtestare för att provbo våra hotell gå på teater, gå på konsert, njut av god mat och shopping.


Vi söker:

Ett par

eller

Ett kompisgäng (max 4 personer)

som vill testa Helsingborg. Håller staden bra kvalité som weekendstad? Vad kan man göra bättre?

I vinsten ingår:

Två nätter på två olika centralt belägna hotell. Vi vill att du provbor en ny säng varje natt

Att proväta på två olika restauranger.

Två olika upplevelser anpassade efter vad du/ni är intresserad av.

Det du gör:

Under din vistelse vill vi att du delar med dig av dina upplevelser till oss, och att du berättar om dem i dina sociala kanaler.

För att delta, berätta vem du vill åka med, om du vill komma hit som par eller med ditt kompisgäng, och motivera varför just du ska bli en weekendtestare. Kommentera detta blogginlägg och skriv varför just du är värd att vinna!

Är detta något för dig? Ansök och bered dig på ett par sköna dagar i Helsingborg.

Regler:

För att tävla måste du vara över 18 år. Juryn består av medlemmar från Visit Helsingborg. Juryns beslut kan inte överklagas.

Tävlingen pågår t.o.m 15/12 2019 och vinnaren kontaktas personligen senast den 17/12. Vinnaren måste svara inom 48 timmar annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer att presenteras på https://visithelsingborg.com/

Vinsten kan utnyttjas i mån av plats och under 2020.

Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifter efter att tävlingen är slut. Resan till Helsingborg ingår inte. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

LYCKA TILL!

68

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00