ANNONS

Jag lovar att inte berätta för tjatmamman

/

Jag: (TJATAR, TJATAR TJATAR om tandborstning) (tusen gånger, inget händer)

Jag: Om ni inte borstar tänderna nu kommer jag inte att läsa för er. (sämst hot eftersom läsningen är mysigast på dygnet)

(inget resultat, eller jo hockey med strumpor och volter och sånt)

Jag: HÖRDE NI. Det blir ingen läsning om ni inte borstar NU. (De borstar först, sen borstar jag, det var så mycket lättare när man själv kunde bestämma och borsta)

(inget händer)

Jag: Okej jag kommer inte läsa för er.

Vid läggningen:

Sixten: Läs nu då mamma.

Jag: Nej, jag sa ju att jag inte skulle läsa om ni inte borstade tänderna, och ni lyssnade inte. Då måste jag hålla det nu, jag kan inte bara ändra mig (stay strong Lisa).

Sixten: Men jag VILL att du ska läsa.

Jag: Jag vill också läsa, men det går inte nu.

Sixten: Men läs i smyg, jag lovar att inte berätta för tjatmamman.

Det var så smart, så vi gjorde en kompromiss, nämligen att lyssna på ljudbok. Plus att de inte somnar utan bok så det är korkat att hota med ickeläsning. Vi lyssnade i alla fall på Fislandet av Cecilia Forss. UUUUUnderbar bok som vi älskar djupt.

Annan smart sak:

Img 4420.jpg

0
62

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00