ANNONS

40-årsfest!

/

Jag var på en kompis 40-årsfest igår. Otrolig fest. Kanske bästa festen i livet, men så har jag ju sagt många gånger.  Här är födelsedagsbarnet med gitarren.

Img 4172.jpg

Ett liveband med bara kompisar spelade. Tips om du vill ha jättemånga musiker som vänner: Ha frikyrkobakgrund.

Img 4173.jpg

Och den bästa av dem alla: Loney, Dear. Han önskade sin egen låt av DJ:en. Eller jag hetsade honom kanske till att göra det för jag ville höra den. En låt han sjöng på polarpriset. Inför kungen och Emmylou Harris. Men jag bodde i samma studentkorridor som honom 2003 när han spelade in och brände sina egna cd-skivor i studentrummet och postade till folk som ville köpa. Vill ha det sagt.

Img 4154.jpg

Jag träffade en tremänning/syssling som jag aldrig förr träffat. Har så sjukt många. Mina barn har också sjukt många. Jag har liksom 25 kusiner.

Img 4145.jpg

6
39

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00