ANNONS

10 year challenge

/

Den här challengen. Jag har inte förstått vad som är en challenge. 10 år känns ju så oerhört fjösigt. Så fruktansvärt nyss. Men här kommer några bilder från då. Inte från nu eftersom alla vet hur jag ser ut.

Jag och kändis och Sanna. Skriver inte hans namn för jag orkar inte googla om han stavar med Th eller T. Är bara 90 % säker på Th.

Jag på motorcykel i Indien. Eller eventuellt moped.

Här dricker jag ”special tea” (öl) i indien. Jag lade upp den på facebook och en kompis, som också hade varit i indien en gång sa: ”Va, är det där i Cochin (stad)? På Princess street?”. Han har fotografiskt minne och kom ihåg exakt den där väggen. Så sjukt.

Kände mig väldigt cool i hjälm.

Jag blev som vanligt kär i alla barn.

Och blev korttagen på när jag kissade.

Jag och Angelica kände varandra redan då.

En till kändis.

Jag började jobba på Frida Förlag, lätt min roligaste tid i livet, jobbmässigt. Jag gjorde mycket konstiga saker, men detta är nog en av de konstigaste, jag var utbildningsexpert. Kolla självgott orakel!

Intervjuade Anna Anka.

Skrattade väldigt mycket på Silja line.

Här var jag på en poesikväll med Snygg-Mia i Los Angeles. Oj vad jag reste, förlåt.

Img 4113.jpg

Jämtland.

Nyårsfest.

Jag hoppade väldigt mycket.

Här var jag på indisk vandring med blodigelskydd på benen.

6
60

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00