ANNONS

Vabba när man har 39,4

/

Jag har haft 39,4 och vabbat en med 39 grader och en med 40 graders feber. Linus är på jobbresa.

Sixten käkar penicillin och verkar äntligen må lite bättre. Har kanske aldrig sett honom så sjuk. Jag blir alltid orolig när han är sjuk eftersom det är så stor skillnad på honom från frisk. Det enda jag vill är att han ska kuta.

Jag ba FÖRLÅT universum för alla gånger jag tyckte det var jobbigt med alla ljud och glidtacklingar, jag vill bara ha tillbaka dem NUUUU. 💔 💔💔

Harry är totalt odäckad så ljud har jag iofs fått ändå mer än tillräckligt.

Men alltså, SHIT vad jobbigt det är att inte få ligga ner när man har hög feber. Hade glömt. Smärtan varje gång man ska knyta en fotbollssko, hämta vatten, knata till vårdcentralen med två barn i en vagn uppför en backe, FÅ I barnet kåvepenin.

12
59

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00