ANNONS
PersonuppgifterCookies

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Pampers & mama

Man är fortfarande aldrig bättre som människa än sin senaste blöjtårta

/

Förra året vann jag Pampers blöjtårteutmaning! Och i år ska jag få utmana mina bloggkollegor Vanja, Annika och Emily. Eller tävla mot dem är ju det man menar.

Mitt motto nummer 1 är att man aldrig är bättre som människa än sin senaste blöjtårta. Mitt motto nummer 2 är att man alltid måste göra fler torn på blöjtårtan, än på sin senaste blöjtårta.

Så det gjorde jag även denna gång. Dessutom en massa diaper-soner som bor i slottet.

Det bästa var att inget barn hjälpte till eftersom jag gjorde den på natten. Lycka är att göra blöjtårta i fred. I alla fall jämfört med att göra blöjtårta inte i fred.

GÅ in HÄR och rösta på den blöjtårta du tycker ska vinna i blöjtårteutmaningen. Du som röstar kan vinna Pampers blöjtårtekit.

Du kan också tävla om en årsförbrukning blöjor! Gör en blöjtårta, lägg ut den på instagram och hashtagga #pampersbabyshower så är du med och tävlar. Pinga även @tidningenmama och @pampersworld

Lite tips:

Om du vill få liksom lite höjd på blöjtårtan: Ta en hushållspappersrulle och tejpa fast en toarulle på! Och jag använder väldigt många blompinnar och gummisnoddar. Jag har använt Pampers New Baby eftersom de är minst och lättast att rulla.

Här kan du se en film om hur man gör en blöjtårta, och här finns en steg-för-steg-guide. Vill du läsa mer om Pampers blöjor, läs här!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00