ANNONS

4 anmärkningsvärda saker på Mello 2018-släppet

/

Jag var på mellosläppet i dag och intervjuade artister.

Fyra anmärkningsvärda grejer: 

1. Jag och Kikki Danielsson hade lika kläder.

2. På väg till SVT regnade det och jag blandade ihop Tv4-huset och Svt, men i stället för att googla vart jag skulle åka tänkte jag att om jag åker till fel hus kommer jag ändå att ha tid att springa över gärdet (typ 2 km) till det andra huset. Vilket jag gjorde och hann, men eftersom det regnade var ju gärdet helt lerigt och jag hade lerstänk över hela benen när jag kom fram. Helt skitig och supersvettig. VEM GÖR SÅ. ALLA normalsmarta människor tar taxi i såna situationer. Eller näe, ingen hamnar där för man GOOGLAR JU OM MAN INTE VET. Man väljer inte bort google och tänker att man kan springa 2 km över gärde i regnet i stället.

3. Träffade Samir och Viktor. Älskar dem. Jag kan nämligen skryta för barnens förskolekompisar och visa bildbevis på att jag träffat dem och VIPS så är Sixtens mamma världens coolaste mamma. En sa det på deras förskola för två år sedan.

4. Och det här då.

Jag pratade med ansvarig efteråt och han sa att det var mänskliga faktorn. INGEN FÅR DOCK SPARKEN.

7
34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00