ANNONS

När storasyskonet plötsligt levererar superbeskydd

/

img_9379.jpg

I dag började Sixten fotbollsskola! Eftersom jag är en sådan som lever mitt liv genom mitt barn är detta mitt livs största dag.

Ni som läst bloggen sedan tidernas begynnelse kanske minns att Sixten varit fotbollsgalen sedan han var 1,5 år. Då spelade han fotboll eller konditionstränade 12 timmar om dagen. Vilket låter som osanning och det är det. Det är en underdrift. Han sparkade mig även hela nätterna.

När jag tog de här bilderna var det för att jag tänkte att ungen som var i magen kanske också skulle bli fotbollsgalen, och att det vore coolt att vara fotbollsgalen och ha en bild på sig själv i en fotbollsmage.

xIMG_6463

Namnlöst 5

zdgfnj

Harry är dock halvintresserad, men han fick också börja.

Jag och Linus bad Sixten ta lite extra hand om Harry på fotbollsskolan eftersom han var blyg. Och så ser vi DETTA:

img_9380.jpg

😭😭😭 Han kom ibland plötsligt på att han skulle ta hand om sin lillebror och sprang runt och letade efter, hittade och kramade honom.

1
101

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00