ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Zendium

Tandläkare drar upp munskyddet när man har käkat vitlök!

/

img_6514.jpg

Jag är lite konstig på vissa sätt. Eller ”speciell” brukar folk säga om de är diplomatiska.
Till exempel: 
  • Jag har sparat barnens navelstumpar (de där som ramlar av. Skulle ALDRIG slänga den älskade men av kroppen förkastade stackars huden).
  • Jag längtar hem ibland, för att jag har blivit lovad att klämma någon finne Linus har.
  • Jag ÄLSKAR att gå till tandläkaren Jag känner mig så omhändertagen. Så egentid. Även om jag blir borrad, och extra mycket om jag blir bedövad. Jag är en sådan som tycker att det är skojigt att dregla okontrollerat på t-banan.
 
img_6382.jpg
Den här gången, som ni ser i filmen nedan, var det meningen att jag skulle prata och ställa frågor till tandläkaren, men jag är TYP typecastad. Jag korsförhör alltid tandläkare.
Jag ställde i alla fall frågor om hur tandläkare gör när patienter har dålig andedräkt (de drar upp munskyddet!!), om hon slarvar med tandtråd själv, om de granskar folks tänder på fest (det gör de), om de ser om folk ljuger om att de använder tandtråd och om tandkräm. Jag har alltid tänkt att det är bra om det löddrar mycket, att det blir renare då. Som när man tvättar en bil. Så är det dock inte, sa tandis. Löddret kan tydligen vara dåligt för slemhinnorna, och tandkräm som inte löddrar, som Zendium, rengör lika bra.
Det var roligt att de skulle filma HELA FILMEN med underifrånvinkeln OCH närbilder på min jätteöppna mun.
Filmen är ett samarbete med Zendium.

img_6496.jpg
img_6497.jpg

0
15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00