ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Apoteket

”Ena hjärnhalvan förstörs av nässpray”

/

Jag vet inte hur det är med er, men sedan jag fick barn får jag väldigt ofta medicinska råd gällande mina barn. Och mig själv. Som att Familjeliv gått live runt omkring mig.

Här är en film om vad som kan hända när folk börjar spekulera kring ens medicin.

I Apotekets app Mina recept kan du chatta med en farmaceut när som helst på dygnet, om dina och barnens mediciner, hur man ska ta dem, om man kan tugga sönder dem, om man kan blanda olika mediciner med alvedon och så vidare. I appen får du dessutom en påminnelse när det är dags att förnya ett recept och när du måste hämta ut ny medicin. Du loggar in jätteenkelt med Bank-ID. Och du kan få direktlänk till Min Doktor där du kan få prata direkt med en läkare.
Tack till Hejhejvardag som på extremt kort varsel ställde upp med att lajva mammaforumsperson i min vardag.
2
2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00