ANNONS

När jag blev kär i Abdul Karim

/


Jag, två år. 

Vi städade ur mormors lägenhet igår. Känns så hemskt att röja bort någons liv, hade hon levt hade hon ju haft starka åsikter om det. Och nu har hon ingen åsikt alls. Hittade i alla fall tre singelvantar som aldrig fick någon partner. Hon stickade tiotusentals par (jag minns när vi räknade ut att det var 15 000 par, men det var typ på 90-talet) och sålde för att ge pengarna till tredje världen. Världens största hjärta.❤️


Här är jag, mina syskon, mormor och Abdul Karim, en kille hon tog med sig från Yemen för att han skulle få en benprotes. Här ser han snö för första gången. Så typiskt mormor. Klart han ska få se snö, på Åreskutan finns det. Jag blev kär i Abdul Karim och fick en plastring av honom som jag fortfarande har kvar någonstans. 

7
31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00