ANNONS

Nailed it. Not.

/

Jag är fortfarande så berusad över det faktum att Sixten kunde sitta still så länge på tåget, att vi följde medSnygg-Mia till hennes nagelställe i morse. Sixten har varit ute på tok för mycket den senaste veckan, från morgon till läggdags. 

Så han behövde vara inne när solen skiner för att titta på när hans mamma målades med gellack eller vad det heter. Skönt, jag lyckades motivera det.
 Sixten satt bredvid och spelade på min telefon. 


Jag har aldrig varit på ett nagelställe förut och visste inte hur jag skulle bete mig. Nagelpersonen blev irriterad på mig flera gånger när jag inte fattade att jag skulle stoppa in handen i maskinen och råkade stöta till en nagel på fel ställe. Hon suckade och grymtade. 

”I’m so sorry, I have never done this before, im not a nailperson” sa jag. Tanken var att förolämpa mig själv för att jag alltid har skitiga och fula naglar, men det lät mer som att jag kränkte hela hennes yrkeskår. ?

0
7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00