ANNONS

Tack för att du läckte <3

/

Nej ingen bebis än, jag har bara varit busy med att spela fotboll och ha gäster.

Ni är väldigt bra på att kommentera måste jag säga.

Dagens favvos:

”Nämen asså jag skrattade så jag läckte och fick typ 7 sammandragningar. Jag kör en bf +12 idag.” (Hybrisen när man får någon att läcka!!)

”Jag drömde inatt att du fick värkar, så skulle vi ringa in till förlossningen men då hade du glömt att lägga in deras nummer på telefonen, så jag föreslog att vi skulle googla numret. Men då hade ÅÄÖ slutat att fungera på din mobil och vi kunde därmed inte söka efter fÖrlossningen.” (SÅ fint att någon hjälper till att dela ångestdrömmarna. Själv drömde jag att bebisen promt ville heta Håkan Karlsson.)

”Åh! Jag blir så avundsjuk att jag önskar att en tall ramlar ner på er.”

Den sista kommentaren läste jag först inte på själva inlägget där vi gifter oss i skogen, så jag trodde bara att någon cursade oss randomly med en random tall. Vilket ju är kreativt.

13
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00