ANNONS
PersonuppgifterCookies

Om sömn och en bra app

/

Eftersom Maj-Lis första månader i livet känns lite som hejbaberiba, holabandola och hejcon bejcon, har jag nu försökt styra upp hennes sovstunder.

Vill ej stressa någon med det här. Men behöver typ prata av mig. Okej? Och jag och Maj-Lis behöver komma in i någon slags ~rutin~ snart. Helt enkelt för att jag annars snart går av.

När Norma var bebis fanns det så sjuuuukt mycket tid över till att googla, läsa på och följa sovscheman jag hittade på kära www. Men nu med Maj-Lis är det liksom som att jag blir chockad varje gång hon vill sova och ännu mer chockad varje gång hon vill vara vaken. Och med en tvååring som springer runt är det så satans svårt att skapa ordning och reda i Maj-Lis lilla liv.

Any who, any who. Jag laddade hem en så bra app jag tänkte tipsa er om. Den heter Babynaps och om jag har förstått allt rätt är det Rulla vagn som gjort den. Och i alla fall jag har haft god nytta av Rullavagn.nu genom småbarnsåren

Den är så smidig för man kan enkelt logga hur och när barnet somnat. Och som ni ser ovan på den lille gröna cirkeln somnar min bebis typ alltid ammandes. Och mm, så är det med det. Men man fyller liksom själv i tid barnet somnar, hur barnet somnade och när barnet vaknar.

Sen har jag kommit på mig själv med att ljuga för appen vilket ju betyder att jag ljuger för mig själv. Typ som nyss skrev jag in att hon somnade klockan 17.40 men egentligen somnade hon klockan 18.10 efter att ha gnällt som en knarrande dörr i en timme.

Tog också den här bilden på Maj-Lis häromdagen där det verkar som att hon är en bebis som kan sova Var.Som.Helst!

Vilket absolut inte stämmer. Hon vill helst karva sig in i min livmoder igen. Men i två goda minuter låg hon sådär på sängen och sov.

Så det fotade jag och låt en trött mamma få hitta den bilden i sin mobil om några månader och tro att det var så livet var.

Hur som var det här ett litet app-tips från mig till er mitt i allt. Oväntat! Kul! Spännande!

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00