ANNONS

Det är en första gång för allt!

/

Godmorgon, eller godmiddag anse man ändå säger vid 10.30? Hur må ni? Bra hoppas jag. Liten sover sin första nap (av två) så jag försöker få lite jobb gjort. Min enda egentid på dagen så jag njuter ändå lite med min kaffekopp och med datorn i högsta hugg. Nu håller jag bar tummarna att den där napen ialf varar en timme. Men det vet man aldrig, det är lite som på lotto, man har inte en susning. Sover hon inne är den oftast en halvtimme, och utomhus i vagnen på promenad en timme.

DSC07965

Det har snöat hela natten hos oss, så vi vaknade upp med snötäckta gator.

Och igår kväll klädde jag och Daniel granen, så den skulle Cleo få se först när hon vaknade. Ni skulle se hennes min när hon kom ut i vardagsrummet imorse och granen var upplyst. SÅ gulligt! Hon stod och ”ooooo:ade” och pekade länge, innan hon vågade sig fram o känna o titta, titta, titta. Och än så länge har hon bara känt lite försiktigt på grenarna, men inte mer. Låt det förbli så! Så mamma får ha kvar sina fina kulor, heheh.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00