ANNONS

Cleo 8-9 månader

/


Nu så!
Tycker de vore på tiden att vi körde en månadsuppdatering om lilla Cleo. Då pausen ju inträffade så slår jag samman 8 och 9 månader, för de är ändå ganska lika tycker jag.

DSC07792

Den lilla människan (ja, nu är hon fasen en människa) har en vilja av stål. Hon vet precis vad hon vill i olika situationer och  gå emot henne, det är inget att rekommendera. hehe, sötnos. Hon vill så mycket, är orädd och nyfiken. ALLT ska ju såklart undersökas och att sitta ner på ripan är mest tråkigt. Nä, antingen ska hon stå mot precis överallt, ja tom fönsterrutor och platta väggar. (pust!!!) eller så susar hon runt på golvet.

Hon hade ju en liten svacka med maten någon vecka där, men den är borta.

MAT ÄR LIVET enligt Cleo och hon gapar o öppnar munnen till det mesta. Puréer har hon bojkottat, men bitar och att äta själv är absolut roligast och godast. Majskrokar och macka med leverpastej att äta själv är andra stora favoriter. Jag nattammar fortfarande men funderar på att ta bort den ganska snart.

Helt klart mysigaste som finns, men känner mig redo (och nog öven Cleo) för att sova längre i stöpet nu.

Sömnen då, den mest intressanta.Hur går den?
Jovars. Vi ska inte klaga.
Hon har sovit så bra senaste tiden. Ett par ggr har hon tappat nappen på kvällen, så vi bara får stoppa tillbaka den och sedan har hon fortsatt sova i sin säng med ett uppvak för mat. Mycket nöjda med detta som ni förstår. Men, får två veckor sedan hände något. Uppvaken nattetid har blivit desto fler och oftast är de 2 ggr, men ibland också 3. Hon kan ju inte vara hungrig? Det måste ju vara närheten hon är ute efter. Hon får ju dessutom en hel flaska välling runt 23, så hungrig kan hon ju inte vara. Jag har testat med vatten, och vaggande. Men nej, hon ska till bröstet. PUH! haha. Trött råd etta nu, om jag ska vara ärlig. Vill sova! 🙂 Som tur är så är Daniel långledig hela december, så då ska vi ta tag i nätterna och hennes mat. Kanske att jag flyttar in i gästrummet? Men kommer jag sova bättre där är frågan.

HON ÄR SÅ ROLIG NU! Jag känner verkligen att vi kan konversera med varandra nu. Hon förstår. Pekar och säger ”Da!” Hittar detaljer och är ganska smart om man kan säga det om en 9,5 månaders bebis. Säga jag ”Mamma smaka” så tar hon mackan till min mun låter mig smaka. Hon säger pappa ofta och mycket, men än så länge inget mamma. Fan! 😉 Skrattar ALLTID oc är en lättsam och mysig bebis. Min skatt som jag älskar överallt annat. <3

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00