ANNONS

Två favoritbak i juletider!

/

När jag var yngre så var aldrig lussebullar någon favorit hos mig. Jag vet inte varför, men varken pepparkakor eller lussebullar gick hem hos den yngre Joanna. Skillnad är det idag. Jag älskar lussebullar! Men de måste vara sådär saftigt, luftiga, annars kommer den där gamla känslan krypandes. Och på tal om lussebullar. Om ni gillar dessa julfavoriter, så ska ni absolut baka dessa. De är lite som ni vet en pizza med extra allt. 

lussis
saffransbuke

Jag bakar alltid efter Lisas recept —> (klick) 

För att inte tala om hela julens favorit. Julkolan med havssalt! SÅ enkelt men så satans jäkla gott. Helt klart min favorit, året runt! Ps. Ser att jag glömt att skriva med kakao i receptet. 3 msk ska det vara!!(klick) 

IMG_3086
IMG_3087
1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00