ANNONS

Godmorgon världen!

/

Mitt senaste inlägg säger ganska mycket om den ofrivilliga lilla luckan till detta inlägg. Well well, det är vad det är, och så får det vara just nu. En grej jag lovade mig själv när jag fick Cleo var att inte sätta sådan stor press på mig själv om vad som ska hinnas med på en dag osv. Hur mycket jobb jag ska hinna med och vad som ska postas och publiceras. Min största roll är att vara mamma o det försöker jag att vara till största del. Snart är hon stor och går på förskolan. <3

IMG_0061

Såhär ser min frukost ut 5/7 dagar i veckan. Havregrynsgröt och stekta ägg. Jag har turen som har en kille som alltid äter frukost hemma innan han cyklar till jobbet och då är det detta han serverar. Och jag tröttnar fasen alltid.

Variera toppingen så är det lite roligare att äta. A¨ghär såg mammas servering ut häromdagen. Olivolja, lemoncurd och mynta. Så fräsch o gott! Testa!

IMG_0060

0
6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00