ANNONS

Tiden har aldrig gått så fort som nu

/

Vad händer? Vips så var det redan onsdag igen och snart helg. Huvaligen vad fort det går. En vecka har aldrig någonsin tidigare gått så fort som den gör nu. Tänkte på innan att det är ju sjukt att det inte är länge innan Cleo blir 1 år. Ok, det är visserligen 4 månader, men ändå. Tycker man att tiden går fort utan barn så vänta bara tills du får barn. Sitter i köket hemma hos syrran med datorn, första gången idag.

Charlize fyller år idag så det har firats litegrann och i helgen vankas kalas! Daniel kommer hit på fredag men jag åkte några dagar tidigare. Mys att hänga lite och hjälpa varandra med fotande och jobb! Nu ska jag hoppa i säng. Har haft en satans huvudvärk dragandes över mig idag så nu känner jag mig totales slut. Godnatt, så hörs vi imorgon! X

DSC07381

0
9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00