ANNONS

Lördagmyz!

/

Inlägget innehåller annonslänkar 

Hej hopp på er! Hur mår ni? BRA hoppas jag. Själv mår jag bara fint, lite ihållande huvudvärk bara. För typ 20:e dagen i rad. Vet inte vad det beror på. Kanske en salig blandning av trötthet, sprittande hormoner och amning. Jaja, det är ialf lördag och det kunde ha varit värre. Saknar bara att ha familj och vänner närmre. FAN vad jag saknar det. Jaja, man kan jul inte få allt.

Sitter och funderar på vad vi ska äta här hemma ikväll.. Daniel röstar för hemmagjorda burgare men jag är mer sugen på något höstigt… Typ en gryta eller en paj och ett glas rött. Och ett par ostar innan dess. Passar vädret som öser ner utanför. Ok, det är uppehåll nu med det har bokstavligt talat öst ner hela dagen.

IMG_7362

Den stickade västen kommer från Arket (dessvärre slutsåld online, men kolla butik!) och bootsen är också dem från Arket. Chunky sole leather boots – mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Skål och trevlig helg på er! Puss

0
4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00