ANNONS

SÅÅ TAGGAD!

Img 9925.jpg
Img 9934.jpg

Godmorgon vänner! Har en rolig och fullspäckad vecka framför mig med massa husmöten (arkitekt, snickare, mäklare mm). Vi var ju ute på tomten förra torsdagen och jag säger bara WOW vad jag vill flytta dit nu. Känslan jag får när jag är där är lugn och harmoni och det känns så bra.

Att vi dessutom upptäckte att det är ännu närmre havet än vi trodde var ju ett stort plus. Bilderna ovan är tagna där och tar ca 2 min att gå dit. Ska även vara jättenära till 2 sjöar där man kan bada så det måste vi kolla in nästa gång.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Ni som såg min vlogg igår eller lyssnade på fredagens poddavsnitt hörde ju att vi har problem med tomten. Det är inte löst än men vi har lite mer hopp nu efter att ha pratat med kommunen. De säger att det antagligen kommer gå att lösa men ingen är säkert. Håll tummarna för oss.

Nog om det. Idag blir det poddinspelning och möten. Sedan förutom husmöten och jobbmöten ska jag luncha med Michaela Forni, gå på healing hos Marisol, ha sommarlunch med mina anställda i Ida Warg AB då jag börjat jobba med en ny säljare. Ser så fram emot detta!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00