ANNONS

MIN NYA BUSRUTIN

Inlägget innehåller reklam för mitt varumärke Ida warg.

Img 9265.jpg

Godmorgon vänner! Sitter här nyduschad och ny busad. Har en ny favoritcombo på busen som jag tänkte dela med mig av.

5A1A3375

Till benen smörjer jag in mig med vår nya BUS bodylotion. Har så sjukt torra ben så tycker det är så härligt att kombinera både BUS och bodylotion i samma. Det här gör jag med händerna och verkligen masserar in den länge. Inte bara en bra BUS utan wow vad jag gillar den som bodylotion. Så återfuktande.

5A1A3673
5A1A9793_1_1 (kopia)

Sedan använder jag Instant Medium/Dark på överkroppen som jag tar på med nya lyxhandsken , har ni inte testat den så måste ni! Den är dubbelsidig utan söm och min har hålla i 9 månader nu med massa tvättar.

5A1A3390

I ansiktet kör jag BUS face lotion. Det här är verkligen en av mina favoritprodukter som får mig att känna mig fräsch året om.

Det var min lilla rutin, nu tillbaka till min vecka som kommer gå i full fart. Kommer bli flera poddinspelningar bla. Sånt är livet där vi kommer ha Hannah Friberg som gäst och sedan ska jag gästa PT-fias podd igen. Ska bli så trevligt. Ska även ha möte med banken, arkitekten, byggare, Ida Warg Beauty, min agent Felicia, Elvis logoped, Nelly och ha en fotografering för Ida Warg Beauty på ett hotell. Så pepp inför veckan!

5
9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00