ANNONS
PersonuppgifterCookies

ÄNDRADE PLANER

5A1A2624

Godmorgon! Idag har jag fått avbokat allt jobb förutom en intervju då den här busungen måste vara hemma. De är ju så hårda på förskolorna nu (vilket är bra) att de skickar hem vid lite snuva. Elvis har ingen feber, är pigg som vanligt men näsan rinner lite. Börjar faktiskt fundera på om han också är pollenallergisk. Kan man vara det när man är 21 månader? Både jag och Alex är allergiska så hoppas det bara är lite vanlig snuva och inte allergi.

Men vi ska istället åka ut och kolla på en tomt. Vi är väldigt sugna på att bygga ett eget hus. Har ju gett upp hoppet efter alla hus vi sett då inget känns bra. Att renovera det huset som. låg på rätt läge skulle kosta oss 8 miljoner då inget var som det skulle. Taket, golvet, målas om både på utsida och insida, utbyggnad, källare, dränering, dra om elen, vattnet, fönster, badrum, kök mm. mm. mm. Snickaren sa att det skulle bli billigare att riva och bygga nytt men det får man inte på det stället då huset var Q märkt.

Så tyvärr. Vi får helt enkelt ge upp vårt drömläge. Kommer bli för mycket huvudvärk.

Men nu har vi andra planer på g. Ska ut med en grundläggare för att kolla tomten vi kanske ska buda på. Är lite mycket berg så måste kolla kostnad för att spränga. Alltså som ni märker så tycker jag det här med hus är så kul. Hade ju lätt velat jobba med det här att köpa och renovera. Vilken dröm! Får se hur det går för oss denna gång. Jag har slutat att hoppas för blir alltid så besviken.

Ha en fin dag alla! Puss, I

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00