ANNONS

VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE

5A1A2956

På topp faktiskt! Var länge sedan jag skrev det men nu jäklar har jag mått bra med världens energi! Jag tror på riktigt det är vädret som bidragit till det. Jag brukar vara så trött vid 20 när Elvis somnar att jag bara vill lägga mig, men nu har jag så mycket energi över. Städar, fixar, bakar, gör musli, jobbar mm. på kvällen. Hoppas det håller i sig!

VECKANS SÄMSTA
Det här var egentligen förra veckans sämsta men tar det nu då jag inte la upp veckans lista förra veckan. Det var att vi budade på ett hus och vann budgivningen men fick inte köpa det. Anledningen vet vi inte men antagligen så kände säljaren eller mäklare de andra som gav bud. Så drygt!

VECKANS GODASTE MÅLTID

Img 5975.jpg

Den här grytan som jag gjorde storkok på i början av veckan. Riktigt god måste jag säga. Här hittar ni receptet jag följde.

VECKANS JOBB
Den här punkten är lite tråkig och blir lätta samma varje vecka. Har ni någon annan punkt ni vill ha istället så byter jag ut den? Men i alla fall så har jag fotat och filmat med Lisa, spelat in en video, poddat, fixat med ekonomin i företaget, svarat på mail, flyttat över bloggen, spelat in en video med Lisa Anckarman, betat av mailen mm. mm. 

VECKANS KLÄDESPLAGG

5A1A2332
5A1A2337

Den här leoparddressen!!! Dör så söt 🙂 Ni hittar tröjan här och byxorna här! (reklamlänkar)

VECKANS BÄSTA
Att bloggen nu är uppe här på Mama såklart. Om jag ska vara ärlig så hade jag tänkt att sluta blogga nu i april men när jag fick frågan av Mama så var det självklart. Enda stället jag kunde tänka mig att vara på.

VECKANS BOOST

Img 6276.jpg

Så tråkigt att säga vädret så säger mitt nya pulver som jag börjat ta. Nämligen C-vitaminpulver. Har fått råd att ta det av min naturläkare nu i dessa tider och säger bara wow vad pigg jag blir av det.

VECKANS MYSIGASTE

Processed with VSCO with a2 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with a1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Att fira påsk med min lilla familj. Elvis fick öppna påskägg på förmiddagen och efter han sovit så gick vi ut på lite picknick. Så härligt

VECKANS MEST LIKADE BILD

47763d31 7eda 4c58 8115 d48fc1661d60.jpg

24
34

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00