ANNONS
PersonuppgifterCookies

GRAVID VECKA 15, 16, 17, 18 OCH 19

/

Hej älsklingar! Eftersom jag hållt detta hemligt så länge så får jag köra en snabbuppdatering på alla veckor för att hinna ikapp. Så ni får stå ut med lite gravidspam tills jag snart är ikapp 😀
Vill ni läsa om gravid vecka 7-14 så läs här!
Här kommer förs magbilder på vecka 15-19.
GRAVID VECKA 15  


GRAVID VECKA 16


GRAVID VECKA 17


GRAVID VECKA 18


GRAVID VECKA 19


Symtom/mående:

Kan bara säga Såå mycket bättre. När jag gick in i vecka 15-16 så började jag känna att livet var tillbaka. I vecka 15 gjorde vi ett extra ultraljud bara för att jag ville se om mini levde? När jag fick se hen sprattla på skärmen där så blev jag så mycket lugnare. Herregud vad skönt det var! Eftersom vi såg mini på ultraljud i v 12+3 innan så kände jag inte att vi helt hade passerat den mer säkra gränsen så då var jag fortfarande nojig. Alltså ni hör ju hur löjligt det låter och jag själv är absolut inte en nojig person annars så jag vet inte vad som hänt. Jag skyller på hormonerna. Haha. På tal om hormoner så var mitt humör ganska upp och ner i den här perioden. Dock så tror jag att det gynnade mig ganska bra då jag satt i tuffa förhandlingar och jag kan säga som så att jag var inte för snäll i de förhandlingarna. Min stubin var kort! Haha. Dock slutade förhandlingarna bra så det kanske jag ska tacka hormonerna för 🙂 Men mitt humör pendlade mellan att vara en bitch till att gråta för ingenting.

Men jag måste ändå säga att jag klarat av att styra dem ganska bra mot Alex och familj. När det kommer till kroppen så började magen växa i vecka 15. Då började svullnaden bli en liten kula och jag började växa ur mina kläder. Det började bli svårare och svårare att dölja och jag fick mot min vilja tacka nej till många möten och events. Jag ville verkligen göra Rutinultraljudet innan jag gick ut med graviditeten. Men jag träffade ändå en hel del folk som nu i efterhand sa att jag måste vara världens bästa sådespelare. haha.


Kost/Cravings: Äntligen fick jag tillbaka matlusten och kunde nu börja äta både havregryn, banan och annat sött. Dock så föredrar jag mycket hellre salt och besk mat än sött. Cravings den här perioden har varit en speciell äppelsort jag hittat som är ekologisk och svensk. Det är typ enbart den jag gillar så jag hoppas verkligen min mataffär fortsätter sälja den. Andra cravings är riktigt grön juice på bara gröna grönsaker och citron. Igår svepte jag en halvliter på 2 sekunder efter gymmet. Sååå gott! Har tidigare inte gillat det men nu jäklar. Inga dåliga cravings måste jag säga. Haha. Just det sedan har en 3:e cravings varit poke bowls. MUMS! Beställer alltid en bowl med vitt ris, marinerad tofu, avokado, gröna bönor, sallad och mangosalsa. Så sjukt gott! Illamåendet har försvunnit nästan helt (kan ibland på kvällen må riktigt illa bara), vilket är så skönt.


Vikt: Nu har jag börjat gå upp och har äntligen kommit upp till utgångsvikten och lite till.


Träning: Energin och träningsglädjen är tillbaka och jag är mer peppad på träning än någonsin. Lite tråkigt dock att det varit så tajt schema det senaste. jag hade lätt velat träna 3-4 pass i veckan men får vara glad oka jag hinner 2 pass.

Brukar ena passet fokusera på ben/rumpa och andra passet rygg, bål och axlar. Så viktigt att träna de inre magmusklerna och ryggen nu. Dock blir träningen lite enformig då det är så mycket jag inte får/känns bra att göra. Ska nog leta upp någon PT som är specialiserad på gravida. Har ni tips så kom jättegärna med dem?


Summan av kardemumman, jag är tillbaka! Känns helt fantastiskt! Vecka 7-14 var jag inte mig själv alls och trodde aldrig att det hade ett slut men som tur var hade det de.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00