ANNONS

Så kär, så kär

/

Jag är så himla kär i vår lilla tjej, hon är så underbar. Vi har suttit fast vid varandra sedan ett år tillbaka, det är helt galet. Varje dag och varje natt är det hon och jag. Nu när det är coronatider så träffar jag inte så många, jag är väldigt introvert i vanliga fall men stänger in mig ännu mer om jag inte tvingas ut på jobbgrejer då och då.

D8496EAD-8DC8-489A-AC37-5CE4999059CC

Jag har inga problem med det och trivs väldigt bra ensam men det kan inte vara hälsosamt i längden så jag ser fram emot att få träffa lite folk igen via jobbet. Har ett väldigt roligt event som jag ska vara värdinna för och så ska jag försöka mig på programledarrollen också, vilket blir första gången för mig. Jag är galet taggad!

Det här kommer bli en riktig rolig höst. Nu måste jag bara få lite mer sömn så att jag kan njuta av allt också.

0
8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00