ANNONS

Negativt är positivt

/

Kalia testades för Covid-19 förra veckan, hon har hostat en del i flera veckor och det blir inte bättre. Hon har fått gå med munskydd medan vi väntat på svar, det är en bra ide i teorin men ett helvete i praktiken. Den tas av och på hela tiden pga varmt, svårt att andas i osv så händerna är i ansiktet konstant.

Som tur var så blev det negativt och hon kan gå till skolan som vanligt igen. Woho!

Jag har också hunnit att gå till frissan, det var ett helt år sedan. Hade bokat tid precis när världen blev kaos och sedan har det inte blivit av. Så det var verkligen på tiden, kolla in före-bilden nedtill…tänk att jag gått runt sådär.

8BF1564D-1804-42F0-98FF-B3D872AF2645

Den här veckan är fullspäckad med familjegrejer, ska också försöka få in ett inlägg om våldsamma spel och barn. Det är ett ämne jag ofta hamnar i heta diskussioner med andra föräldrar om så det känns bra att få ned lite fakta kring det.

0
7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00