ANNONS

Skärmdag deluxe

/

I dag är det verkligen en skärmdag. Vaknade vid fem imorse av en pigg och glad liten bebis, det blev massa lek och sen sova i famnen, då passade jag på att kolla in Disney+.

Fick genast ångest av allt som finns att titta på, vart ska man börja? Så himla många klassiker som jag vill beta av som Snövit, Ducktales, Skönheten och Odjuret och minst hundra till. Bestämde mig för att vänta med dem och kör alla Marvel-filmerna istället…i kronologisk ordning. Jupp. Jag är sån typ av nörd. Så imorse fick det bli Captain America: The First Avenger, så himla bra!

Bonusdottern gick upp vid åtta, då passade jag på att visa alla disneyfilmer som vi kan välja mellan att titta på efter skolan. Hon vart helt lyrisk, det är många som hon har missat, som tex den tecknade versionen av Aladdin. Skandal om jag får säga det själv, det måste vi göra något åt.

Förutom Disney+ så är det dags för Apples årliga konferens ikväll, det är då alla nya telefoner visas upp. Ska bli spännande att se vad lanseras i år nu med pandemin och allt.

Men först blir det lite vila för jag är dödstrött.

B1EBFBCC-ECB4-428D-ACC4-D0A053E798F7

Det här vaknar jag upp till varje morgon <3

2
4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00