ANNONS

Hur bra är Disney+?

/

I morgon är dags för lanseringen av Disney+ i Sverige, är ni taggade?

Det är spännande att ha alla Disneyfilmer och serier på en plattform men sen är också just det, ännu en tjänst att prenumerera på. Det är också oerhört irriterande att Disney+ inte kom samtidigt som lanseringen i USA förra året. 

För några veckor sedan fick jag tillgång till att se ett mindre utbud av originalinnehållet som kommer till tjänsten. Bland annat det det första avsnittet av Star Wars-serien The Mandelorian, vilket också var det enda som jag tyckte var riktigt bra av det som fanns tillgängligt i förtitten.

Resten av utbudet som tex High School Musical: The series, Prop Culture, Encore, Marvel’s hero project, Diary of a future  president och andra liknande titlar var för mycket Disney. Det gick inte att se mer än något avsnitt här och där innan det blev för präktigt och sockersött, alldeles för amerikanskt i mitt tycke. Jag försöker tänka ut vilket program som inte var så farligt ändå men det går inte, filmerna som Togo, Stargirl samt dokumentärerna Dolphin reef och Elephant var det enda jag kunde kolla på utan att känna mig illamående.

Däremot är det inte på grund av nyproduktionerna som folk skaffar Disney+, det är såklart för alla klassiker. Och dem är många, klicka på bilden nedanför så hittar ni en lista på hela utbudet. Det är alldeles för många bilder att lägga upp i bloggen nämligen.

Vilken Disneyfilm eller serie är er favorit?

F4019A4A-928F-4223-B7E6-F1BDDEA8246F

0
3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och mamas regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00