ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Carlshamn Margarin

LÖRDAGSBRUNCH

/

Detta inlägg är i annonssamarbete med Carlshamn Margarin. Ni vet ju att helgerna är ganska heliga här hemma, vi umgås med familjen, hinner snacka om veckan som varit, går till lekparker med Elliot och framför allt – äter gott! En lördagsbrunch med bananpannkakor är alltid poppis. Extra poppis, både för familjen och miljön, blir det när man steker pannkakorna i Carlshamns växtbaserade havremargarin.

Mitt väldigt enkla recept för smeten är:
3 bananer
5 egg
1dl havregryn
1 tesked kanel
Blanda och sedan stek i havremargarin.

Carlshamn Mejeris havremargarin är först ut på marknaden som 100% växtbaserat alternativ med havre. Ett både hälsomedvetet och miljövänligt alternativ. Detta margarin passar både stora (Viktor var sååå skeptisk men smakade och tyckte verkligen det var väldigt gott) och små. Det funkar bra till mackan, bakning och matlagning. Det är även helt fritt från mjölk, laktos, soja och gluten vilket betyder att det passar in i det flesta dieter! Vi tyckte faktiskt alla att den milda havresmaken på margarinet gav en extra god smak på bananpannkakorna! 

DSCF3132
DSCF3091

Jag som älskar en god och matig macka har nu även testat Carlshamn Smörgås som passar helt perfekt. Fri från mjölk och laktos, helt utan konserveringsmedel och även denna i en fin ekoförpackning som kan återvinnas som kartong. Carlshamn Smörgås är dessutom fullproppad av nyttiga omättade fetter och omega-3 fettsyror. Man kan ju inte få en bättre start på dagen än med detta på din frukostmacka!

DSCF3217
DSCF3222

Mätta och belåtna, och med ett gott samvete! Jag tänker såhär: om man ändå lägger energi på att hitta ekologiska och miljövänliga råvaror – varför inte gå hela vägen? Det är ju inte så svårt egentligen. Carlhamn margarin innehåller dessutom inga konserveringsmedel eller någon palmolja. Palmolja är, som ni kanske vet, en stor miljöbov..

Man kan inte göra allt, men alla kan gör något. Så, gör som så många andra och följ ränderna till växtriket. Läs mer HÄR.
Kram, Emma

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@emmamattson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00