ANNONS

BRÖLLOPSDAGEN – KRAMKALAS & MINGEL

/
kram1
kram2

Hej kära läsare! Så glad att ni kikar in här på min blogg då och då! Det betyder mycket för mig <3
Hörni, vi är framme vid minglet innan middagen. Alla gäster kom tillbaks efter lilla båtturen som de var iväg på när jag och Viktor fotades. Ja ni vet ju, det var mer än ett helt år sedan som man kunde kramas såhär, jag njöt så av alla varma grattiskramar och log så jag fick ont i kinderna. Det var ju NU också som man liksom såg gästerna på riktigt, på nära håll, en och en. Herregud alla var ju så fina, stiliga, uppklädda, peppade, alla verkligen strålade!!!!

Lite bubbel, skratt, kramar och mingel satt väldigt fint där och då kan jag säga. Sen tog Rebecka oss lite åt sidan för en liten familje-plåtning. Vi hade skrivit en lista på de bilder vi ville ha. Axel fick vara ansvarig för att se till att rätt person hamnade med på bilden och Rebecka did her magic.

Ett tips är att ha någon från familjen som ansvarig för att ‘checka av’ dessa bilder, så han/hon vet vem dom ska hämta. Haha, kan bli svårt för fotografen att lära sig allas namn på nolltid.

kram3
kram4

SEN KOM SOLEN!!! Alltså.. förstår ni!? Helt underbart, vi  fick mingla på ett tag i solsken. Efter vår lilla familje-plåtning kände jag hur ONT jag hade under fötterna.. ”men herregud, jag kan ju inte redan ha fått skavsår..och under fötterna?”.. Jag tog av mig skorna och hällde ut säkert en halv deciliter riskorn ur varje sko. Haha, kanske inte så konstigt att det gjorde ont. Gå på riskorn blir lite som att gå på lego. 

WOHO! Det mest underbara gäng jag kan tänka mig på en och samma bild! Firandet hade bara börjat och det var dags att gå till bords. Medans alla minglade in för att hitta sin plats så smet jag och Meg upp till det orangea rummet igen för att ta av slöjan. Den hade gjort sitt nu kände jag. Planen var ju att ha den under vigseln och sen ta av den, vilket var väldigt skönt faktiskt.
Och nu… (tänk er som när Anders Öfvergård presenterar en tävling i Robinson) – DET HAR BLIVIT DAGS.. FÖR MIDDAG!!

KRAM, Emma

Alla bilder av bästa Rebecka Rynefelt

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00