ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

HEJA HÖSTEN!

/

Heja hösten säger jag bara! Vilken fin helg det varit hörni. Hoppas ni njutit lika mycket som jag. Härligt väder och det är nog inte länge kvar vi får ha alla färgglada löven på träden så vi passade på att vara UTE en massa. I söndags träffade jag och Elliot fina Ingrid Tjernström för att ta lite härliga höstbilder. Jag och Elliot letade efter sniglar, kastade löv, Elliot cyklade och han tyckte det var så kul. Och vi alla vet ju – happy baby = happy mama! Det var en sån fin dag. Nu blir det en massa jobb. Jag undervisar en del denna vecka, och jag ska ju även börja få till lite bröllopsinlägg här på bloggen som lovat! KRAM!! /E

Elliots fina tröja hittar du HÄR / Elliots matchande mössa hittar du HÄR

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00